Szent György Security Kft., Páty

2 Vélemény
Szent György Security Kft.
Dózsa Gy. U. 6/B
2071 Páty
Pest
(23) 555 343
(23) 344 743
Írj véleménytHibás adat jelentéseEz az én vállalkozásom
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Vagyonvédelem területén tevékenykedünk.


Cégleírás
Társaságunk a Szent György Security Kft. tulajdonosai és vezető tisztségviselői több éves tapasztalattal rendelkeznek a vagyonvédelem területén. 2000. februárban saját tőkéből társaságot alapítottak, az addigi tapasztalataikat így próbálták a vagyonvédelem területén kamatoztatni.
Az elmúlt években több szempontból is próbáltunk megfelelni a növekvő követelményeknek, vevői véleménykérsek során a vezetőség kutatja szolgáltatásunkkal kapcsolatos új igényeket, melyeket folyamatosan beépítünk rendszerünkbe. Az elért eredményeink alapján társaságunk távfelügyeleti rendszert, járőrszolgálatot működtet a Zsámbéki-medence területén, Budakeszin, Budaörsön, Törökbálinton, és Bicskén, valamint környékén, összesen három városban és tizennyolc községben, valamint kb. 120 fővel lát el őrzés-védelmi feladatot.
Társaságunk célja, hogy az általunk nyújtott szolgáltatások minősége, szakmai színvonala megfeleljen a szerződésben vállalt kötelezettsé-geinknek, a megrendelőink elvárásainak.
Kulcsszavak:
Vagyonvédelem, Biztonságtechnika, Távfelügyelet, Orzo védo szolgálat
Szent György Security Kft. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

munka fizetés

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

9 Tisztel uraim kihez forduljak 6 kiskoru gyereket nevelek albérletben vagyunk dolgoztam mint bitonsági őr a 48sz.spárban napi 13-14 órát 22napot 1nap pihenővel és nem fizeték ki van munka szerződésem is a szent győrgy security megbizásában de a mercawa securitytől T.Z nevezetü ur elenőrzésével és ő igérte 2012 10 15-ével ki fizet de a mai napig nem kaptam egy fillért se kérem segitsen aki tud csak azt kérem amiért megdolgoztam tiszt: Balogh István

Kézbesítés

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

2009. 04. 14-e óta van náluk a Sodexho Pass Internet utalványom. Ma 27-e van. Nem hívnak, nem jönnek, nem hozzák, nem veszik fel a telefont. Ezt eljátszották márciusban is.
## telefon# kézbesítés
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Szent György Security Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. ZRINYI UTCA 15
  2071  Páty
 2. VÖRÖSMARTY ÚT. 29
  2071  Páty
 3. Vörösmarty Utca 29.
  2071  Páty
 4. Május 1. Utca 34.
  2071  Páty
 5. Szily Kálmán U. 29/3.
  2051  Biatorbágy
 6. TÖLGYFA KÖZ 2.
  2089  Telki
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete